profile-image

Greta Tuci

Emri : Greta Tuci

Telefon :+393441678501

Email : gretatuci@gmail.com

Vendndodhja : Mirditë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 27, 2013

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universita Cattolica Del Sacro Cuore, Milano, Ital
Fakulteti
Universita Cattolica Del Sacro Cuore, Milano, Ital
Mbaruar
March 16, 2007
Titulli
Neuroshkence dhe Neuromotorik
Universiteti
Universita Catolica Del Sacro Cuore, Milano
Fakulteti
Universita Cattolica Del Sacro Cuore, Milano, Ital
Mbaruar
Oct. 22, 2004