profile-image

Gladiola Guçaj

i Licensuar

Emri : Gladiola Guçaj

Telefon :+355693178781

Email : gladiolagucaj@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 144

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Aug. 5, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "24 Maj"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 15, 2010
Deri
Feb. 28, 2014

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
May 15, 2022
Deri
May 15, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Teknika dhe strategji per menaxhimin e femijeve me
Nga
May 28, 2022
Deri
May 28, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes tek femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023