profile-image

Gerta Panxha

i Licensuar

Emri : Gerta Panxha

Telefon :+355672756426

Email : sulagerta@gmail.com

Vendndodhja : Burrel

Nr Licence : 558

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 10, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2012

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "28 Nëntori" Burrel
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
May 5, 2017
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 7, 2020