profile-image

Gentiana Xhelili

i Licensuar

Emri : Gentiana Xhelili

Telefon :+355693656978

Email : gentaxhelili@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 92

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2005

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra psiko-sociale "Vatra"
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2005
Deri
June 1, 2007
Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra psiko-sociale "Vatra"
Pozicioni
Trajnere për Formim Profesional dhe Punësim
Nga
Feb. 1, 2016
Deri
None
Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Spitali Psikiatrik "Ali Mihali", Vlorë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 29, 2008
Deri
Oct. 10, 2011

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023