profile-image

Gentiana Rustemi

Emri : Gentiana Rustemi

Telefon :+355693718924

Email : rustemigentiana52@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 27, 2012

Master

Titulli
Master Profesional " Psikologji ne Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
June 30, 2014