profile-image

Gentiana Avdia

Emri : Gentiana Avdia

Telefon :355675630784

Email : avdiagentiana@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Edukimit
Mbaruar
July 17, 2019

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Shkollore
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Edukimit
Mbaruar
July 28, 2021