profile-image

Franceska Prenjasi

Emri : Franceska Prenjasi

Telefon :+355684875788

Email : prenjasifranceska@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2018

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2019