profile-image

Florika Sulejmani

Emri : Florika Sulejmani

Telefon :+355695414695

Email : sulejmaniflorika@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtesise
Mbaruar
July 19, 2021

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2023