profile-image

Florie Ngjeçi

i Licensuar

Emri : Florie Ngjeçi

Telefon :+355694112094

Email : lori.ngjeci@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 646

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 30, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
June 29, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 18, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P Ali Demi, Tiranë
Pozicioni
Specialiste Edukimi
Nga
Nov. 21, 2017
Deri
None
Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 8, 2017
Deri
Nov. 21, 2017

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkolla
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022