profile-image

Flora Zeqaj/Lamcja

i Licensuar

Emri : Flora Zeqaj/Lamcja

Telefon :+355695381570

Email : flora.lamcja@yahoo.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 447

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Nov. 30, 2011

Master

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Dec. 20, 2013

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash Psikologji-Pedagogji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 13, 2017

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", Elbasan
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023
Fusha
Titulli
Psikologjia e bindjes, manipulimi etik. Teknika te
Nga
May 27, 2023
Deri
May 28, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
May 13, 2023
Deri
May 13, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023
Fusha
Titulli
Menaxhimi i sjelljeve problematike
Nga
June 17, 2023
Deri
June 17, 2023
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023