profile-image

Fleura Shkëmbi

i Licensuar

Emri : Fleura Shkëmbi

Telefon :+355692455211

Email : fleurashkembi@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 413

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 15, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Feb. 27, 2016

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti Europian i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge
Nga
May 15, 2013
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtimin terapeutik
Nga
July 16, 2022
Deri
July 16, 2022