profile-image

Fjorda Lula

i Licensuar

Emri : Fjorda Lula

Telefon :+355692182391

Email : fdragoti@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 204

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2001

Master

Titulli
Kërkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 15, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra Kombëtare e Mirërritjes të Fëmijëve
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 5, 2001
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021