profile-image

Fjora Biba

Emri : Fjora Biba

Telefon :+355675358637

Email : fjora.biba19@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Dec. 2, 2020

Master

Titulli
Master Profesional në "Psikologji Shkollore-Zhvill
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
Sept. 6, 2022