profile-image

Fjona Kasaj

i Licensuar

Emri : Fjona Kasaj

Telefon :+355695307545

Email : fjona-kasi@live.com

Vendndodhja : Gjirokastër

Nr Licence : 191

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 13, 2022
Fusha
Data e Leshimit
Jan. 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 3, 2013

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 6, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Institucionet Arsimore
Pozicioni
Punonjëse e Shërbimit Psiko-social
Nga
April 7, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikolgjike te shkaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale,vetëkontrolli i emocioneve
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023