profile-image

Fjodi Sinanaj

Emri : Fjodi Sinanaj

Telefon :+355692611266

Email : fjodi.sinanaj@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 14, 2019

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 10, 2021