profile-image

Fitim Lami

i Licensuar

Emri : Fitim Lami

Telefon :+355674585300

Email : fitimlami05@gmail.com

Vendndodhja : Peshkopi

Nr Licence : 653

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 30, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 29, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Roli i psik.shk.në krij.e mjed.gjithëpërfshirës
Nga
Jan. 21, 2023
Deri
Jan. 23, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023
Fusha
Titulli
Intervista me fëmijët
Nga
Dec. 17, 2022
Deri
Dec. 17, 2022