profile-image

Fellenza Beqiri/Kurti

i Licensuar

Emri : Fellenza Beqiri/Kurti

Telefon :+355699540530

Email : fellenzabeqiri@yahoo.com

Vendndodhja : Librazhd

Nr Licence : 492

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 8, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 26, 2011

Master

Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
March 1, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
MEDPAK, Librazhd
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 18, 2017
Deri
None
Fusha
Mësuesi
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare Qukës Skënderbe
Pozicioni
Mësuese
Nga
Sept. 1, 2013
Deri
Sept. 1, 2016

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Menaxhimi i sjelljeve problematike
Nga
June 17, 2023
Deri
June 17, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
July 21, 2023
Deri
July 21, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Oct. 6, 2023
Deri
Oct. 8, 2023
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 21, 2023