profile-image

Fatjon Taipi

i Licensuar

Emri : Fatjon Taipi

Telefon :+355692778704

Email : fatjontaipi@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 218

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Gjimnazi "Oblike", Shkodër
Pozicioni
Psikolog Shkollor
Nga
June 3, 2013
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Fakulteti i Shkencave Sociale
Pozicioni
Pedagog i jashtëm
Nga
June 3, 2011
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
July 4, 2022
Deri
July 4, 2022
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020