profile-image

Fationa Halili

Emri : Fationa Halili

Telefon :0672053535

Email : fationahalili@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Fakulteti "Wisdom University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
July 14, 2016

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore/Edukimi
Universiteti
Fakulteti "Wisdom University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqerore
Mbaruar
Oct. 19, 2018