profile-image

Fatiola Braçe

i Licensuar

Emri : Fatiola Braçe

Telefon :+355695449521

Email : fatiola_brace@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1045

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 18, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2006