profile-image

Fatime Majko

Emri : Fatime Majko

Telefon :+355695611016

Email : fatimemajko@yahoo.com

Vendndodhja : Gjirokastër

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale dhe Po
Mbaruar
Nov. 2, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave në Psikologji Komunitare
Universiteti
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale dhe Po
Mbaruar
July 13, 2022