profile-image

Esmeralda Trashani

Emri : Esmeralda Trashani

Telefon :+355665719442

Email : esmeralda_trashani@outlook.com

Vendndodhja : Shkodër

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 14, 2014

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 20, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike
Pozicioni
Psikologe Këshillimi
Nga
Oct. 4, 2016
Deri
None