profile-image

Esmeralda Ismaili

i Licensuar

Emri : Esmeralda Ismaili

Telefon :+355672122172

Email : esmeraldaismaili@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 310

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Master

Titulli
Kërkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2014

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 26, 2017

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 1, 2008
Deri
Oct. 3, 2017
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian Univeristy
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 1, 2010
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020