profile-image

Esmeralda Demaj

Emri : Esmeralda Demaj

Telefon :+355693319244

Email : Esmeralda.demaj@yahoo.com

Vendndodhja : Vlorë

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2012

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
Oct. 14, 2021