profile-image

Ervisa Kico

Emri : Ervisa Kico

Telefon :

Email : ervisa@gmail.com

Vendndodhja : Berat

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 15, 2012

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Zhvillimi/Shkollo
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqerore dhe Politike
Mbaruar
Nov. 6, 2017