profile-image

Ervin Bunjaj

i Licensuar

Emri : Ervin Bunjaj

Telefon :+355693365856

Email : e_bunjaj@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 420

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 21, 2013