profile-image

Ertjola Lulaj

i Licensuar

Emri : Ertjola Lulaj

Telefon :+355672320863

Email : Ertjolalulaj@yahoo.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 76

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2010

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 12, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme Profesionale "Hamdi Bushati"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
Feb. 8, 2020
Deri
Feb. 9, 2020
Fusha
Titulli
Meditimi Mindfulnes ne trajtimin e stresit/ankthit
Nga
Nov. 20, 2019
Deri
Nov. 21, 2019
Fusha
Titulli
Shendeti mendor dhe mireqenia psikologjike e femij
Nga
Dec. 14, 2019
Deri
Dec. 15, 2019
Fusha
Titulli
Prinderimi pozitiv me fokus femijet nga 0-12 vjec
Nga
Jan. 18, 2020
Deri
Jan. 19, 2020
Fusha
Titulli
Crregullimet sjellore,shfaqja e trajtimi i tyre
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023