profile-image

Ersilda Kadiu

Emri : Ersilda Kadiu

Telefon :+355685856941

Email : ersildakadiu@yahoo.com

Vendndodhja : Mat

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 11, 2012

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
July 14, 2021