profile-image

Ermina Psatha

Emri : Ermina Psatha

Telefon :+355697625161

Email : ermina.psatha@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2020