profile-image

Ermira Shpata

i Licensuar

Emri : Ermira Shpata

Telefon :+355696252233

Email : bejdolliermira@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 332

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 27, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Q.S.U "Nënë Tereza" Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 6, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020