profile-image

Ermira Hoxha

i Licensuar

Emri : Ermira Hoxha

Telefon :+355672251844

Email : hoxhaermira@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 427

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2004

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 12, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Provës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 23, 2015
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 11, 2004
Deri
Feb. 28, 2015

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023
Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023