profile-image

Ermal Azisllari

i Licensuar

Emri : Ermal Azisllari

Telefon :+355672011086

Email : ermalazisllari@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 167

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 31, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2004

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
"Shoqata Kombëtare Edukim për Jetën"
Pozicioni
Psikolog
Nga
Jan. 1, 2010
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Varesit dhe i trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi
Nga
June 25, 2022
Deri
June 26, 2022
Fusha
Titulli
CBT per crregullimin e stresit post traumatik/ PE
Nga
March 10, 2022
Deri
March 10, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
Feb. 11, 2023
Deri
Feb. 19, 2023