profile-image

Erjona Dervishaliaj

i Licensuar

Emri : Erjona Dervishaliaj

Telefon :+355692694970

Email : edaliaj123@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 151

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 5, 2004

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 5, 2008

Doktoratura

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 21, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji Këshillimi
Institucioni
Qëndra psiko-sociale "Vatra"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 4, 2014
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020