profile-image

Erjola Dajlanaj

i Licensuar

Emri : Erjola Dajlanaj

Telefon :+355694848497

Email : dajlanajerjola@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1039

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 22, 2009

Master

Titulli
Master Profesional ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
March 6, 2018