profile-image

Erisa Truma

i Licensuar

Emri : Erisa Truma

Telefon :+355665589568

Email : erisabila@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 203

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 22, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 12, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 16, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
DAR Shkodër
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 28, 2010
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Crregullimet sjellore,shfaqja e trajtimi i tyre
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023