profile-image

Erisa Sulollari

i Licensuar

Emri : Erisa Sulollari

Telefon :+355693480259

Email : erisa.1988@yahoo.com

Vendndodhja : Librazhd

Nr Licence : 207

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 3, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2013

Master

Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Jan. 20, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Genc Leka"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 27, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020
Fusha
Titulli
Shendeti mendor dhe mirqenia psikologjike e femije
Nga
May 2, 2020
Deri
May 3, 2020
Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
May 16, 2020
Deri
May 17, 2020
Fusha
Titulli
Meditimi Mindfulnes ne trajtimin e stresit/ankthit
Nga
Nov. 20, 2019
Deri
Nov. 21, 2019
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Oct. 6, 2023
Deri
Oct. 8, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022