profile-image

Eris Xhihani

i Licensuar

Emri : Eris Xhihani

Telefon :+355692020320

Email : erisxhihani@live.com

Vendndodhja : Kavajë

Nr Licence : 724

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 14, 2021

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023