profile-image

Erion Cenko

i Licensuar

Emri : Erion Cenko

Telefon :+355692021686

Email : erioncenko@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 421

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 24, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë
Pozicioni
Specialist/Psikolog
Nga
Dec. 1, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023