profile-image

Erinela Sulmina

i Licensuar

Emri : Erinela Sulmina

Telefon :+355696246094

Email : erinela_sulmina@yahoo.com

Vendndodhja : Gramsh

Nr Licence : 155

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 16, 2012
Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme e Bashkuar "Afëz Berdiu"
Pozicioni
Mësuese Ndihmës
Nga
Oct. 12, 2011
Deri
None
Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Drejtoria e Shëndetit Publik
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 12, 2012
Deri
March 20, 2014