profile-image

Erina Maçi

i Licensuar

Emri : Erina Maçi

Telefon :+355672129999

Email : macierina@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 147

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 13, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 29, 2001

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Sabaudin Gabrani"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 20, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Trajnim mbi traumen dhe nderhyrjet terapeutike
Nga
April 18, 2022
Deri
April 22, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimindhe menaxhimin e sjellje
Nga
April 30, 2021
Deri
May 1, 2021
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021