profile-image

Erika Melonashi

i Licensuar

Emri : Erika Melonashi

Telefon :+355674034580

Email : emelonashi80@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 224

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Sheffield, Greqi
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjis
Mbaruar
July 20, 2005

Master

Titulli
Psikologji dhe Keshillim
Universiteti
Universiteti i Sheffield, Greqi
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjise
Mbaruar
March 20, 2008

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022