profile-image

Eridjola Bici/Xhaferri

i Licensuar

Emri : Eridjola Bici/Xhaferri

Telefon :+355693756378

Email : eridjola88@hotmail.com

Vendndodhja : Gramsh

Nr Licence : 82

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 24, 2009

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 29, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Dervish Muha", Bërsnik
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 14, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtim terapeutik’
Nga
Oct. 30, 2022
Deri
Oct. 30, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikolgjike te shkaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
May 15, 2022
Deri
May 15, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne, terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022