profile-image

Eralda Uka

i Licensuar

Emri : Eralda Uka

Telefon :+355683434906

Email : eralda.uka@gmail.com

Vendndodhja : Fushë-Krujë

Nr Licence : 983

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Aug. 29, 2017

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 1, 2018