profile-image

Enxhi Xhaferllari

Emri : Enxhi Xhaferllari

Telefon :+355672736424

Email : enxhixhaferi@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Aug. 29, 2017

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2019