profile-image

Entela Perja

i Licensuar

Emri : Entela Perja

Telefon :+355682948673

Email : entela.perja@yahoo.com

Vendndodhja : Kavajë

Nr Licence : 344

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 26, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
Aug. 2, 2011

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
March 2, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Kavajë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 1, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
ACT Metafora në praktikën klinike
Nga
Dec. 10, 2022
Deri
Dec. 10, 2022
Fusha
Titulli
Roli i psik.shk.në krij.e mjed.gjithëpërfshirës
Nga
Jan. 21, 2023
Deri
Jan. 23, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
May 20, 2023
Deri
May 28, 2023
Fusha
Titulli
Intervista me fëmijët
Nga
Dec. 17, 2022
Deri
Dec. 17, 2022