profile-image

Entela Muca

i Licensuar

Emri : Entela Muca

Telefon :+355695686945

Email : topientela@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 596

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 10, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike/Zhvillimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 15, 2011