profile-image

Enkeleda Sako

i Licensuar

Emri : Enkeleda Sako

Telefon :+355693208069

Email : enkeledasako@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 405

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018
Fusha
Data e Leshimit
Feb. 24, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2008

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 15, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
ARSIS
Pozicioni
Psikologe për të miturit
Nga
March 1, 2012
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Linja kombëtare e telefonit për fëmijët"Alo116111"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 1, 2009
Deri
July 1, 2012

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Trajnim mbi traumen dhe nderhyrjet terapeutike
Nga
April 18, 2022
Deri
April 22, 2022
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020
Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
Feb. 11, 2023
Deri
Feb. 19, 2023