profile-image

Enkeleda Isaku

i Licensuar

Emri : Enkeleda Isaku

Telefon :+355692035468

Email : ledi_isaku@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 345

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2003