profile-image

Enkel Subashi

Emri : Enkel Subashi

Telefon :+355695538543

Email : subashienkel1@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 10, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
May 12, 2015