profile-image

Enisa Qalliu

i Licensuar

Emri : Enisa Qalliu

Telefon :+355695167937

Email : enisaqalliu19@hotmail.com

Vendndodhja : Berat

Nr Licence : 980

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 15, 2012

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Nov. 6, 2017